Een échte Horecabaas worden

Horecabaas aan het werk in de horeca.

Ultieme vrijheid

Werk jij naast je studie in de horeca, of wil jij graag gaan werken in de horeca maar wel zelf bepalen waar, wanneer en voor welk uurtarief je werkt? Schrijf je dan snel in op de openstaande diensten via Horecabaas.nl! Zo kun jij werken, op vakantie, studeren en naar de leukste feestjes gaan! Als Horecabaas heb jij zelf de touwtjes in handen!

Vrijblijvend proberen

Je kunt 2 shifts werken zonder dat je ingeschreven hoeft te zijn bij de Kamer van Koophandel. Is het bevallen? Dan is het nu tijd om een échte Horecabaas te worden en jezelf in te schrijven. Op je profiel pagina vind je hierover meer informatie!

Werken in de horeca naast je baan!

Ben jij een echte horecaprofessional, of heb je veel ervaring met werken in de horeca. Ook dan kan jij je inschrijven op de openstaande shifts op ons platform. Aanvullend op je huidige baan, of misschien gewoon om eens een kijkje te nemen in een andere keuken? Het kan allemaal en jij bepaalt zelf waar, wanneer en voor welk uurtarief je werkt. Prima te combineren dus!

Schrijf je vandaag nog in!
Horecabaas aan het werk in de keuken van een restaurant.

Hoe werkt het?

Maak een profiel aan

Maak een representatief profiel aan met goede foto en upload een foto van je ID.

Schrijf in op een leuke shift

Heb je een interessante shift gevonden? Reageer en schrijf je in met je eigen uurtarief.

Word je geaccepteerd?

Naast jou hebben zich waarschijnlijk nog een aantal Horecabazen ingeschreven op de shift. De opdrachtgever accepteert één of meerdere Horecabazen. Zit je erbij? Proficiat, je ontvangt een bevestiging per mail met daarin de details van de shift.

Handen uit de mouwen

Zorg dat je op tijd bent voor je eerste shift zodat je de geïnstrueerd kunt worden. Zorg ook dat je weet waar je moet zijn en ga representatief gekleed.

Urendeclaratie

Vul aan het einde van de shift je urenbriefje via Horecabaas.nl in. Geef je start- en eindtijd aan én hoelang je pauze hebt gehad. De opdrachtgever krijgt een melding en wordt gevraagd om je uren goed te keuren. Na goedkeuring sturen wij namens jou een factuur aan de opdrachtgever. Hierna kun je worden uitbetaald.

Knaken op je rekening

Iedere maandag betalen we alle facturen uit. Dat betekent dat je altijd snel je verdiende geld kunt uitgeven.

Wat regelen wij voor je

Snelle uitbetaling

Na gewerkt te hebben wil jij natuurlijk snel je geld hebben. Daarom regelen wij de uitbetaling aan jou, na goedkeuring van je uren word je meestal binnen een week uitbetaald!

Verzekering

Je kunt je eenvoudig verzekeren tegen aansprakelijkheid via de site!

De tofste werkplekken

Via Horecabaas.nl vind je werk bij de meest toffe werkgevers uit je regio! En of ze tof zijn, dat bepaal jij natuurlijk zelf!

Vragen?

Naar de F.A.Q.