Hulp Kok

15,00 p/u
Kamperland
ma 1 juni
16:00 tot 23:00 (6:30 u)
Over Bistro Restaria Havenzicht

In ons team wordt hard gewerkt maar ook veel gelachen. We doen het als team!

We zijn een klein team en staan voor onze gasten klaar.

Het bedrijf is een bistro Restaria. Wij serveren mooie menu’s/ schotels. Denken zelf ook aan onze jongste gasten. Hebben heerlijke kindergerechten. Ze kunnen ook bij ons buiten spelen. Een speel toestel met een trampoline en twee wipkippen en voor de oudere gasten kunnen ze jeul de boules.

Maar ook een heerlijk terras waar ze op de haven uit kijken. Binnen in de bistro en restaria hebben we ook zitplaatsen . In de bistro is er een mogelijkheid om de gasten aan de bar te laten zitten.

Al onze soorten menu’s/schotels kunnen ook afgehaald worden net zoals de friet en de snacks.

We kunnen uren aanbieden in overleg, salaris in overleg (en op basis van ervaring).Wil je ons komen versterken en zeker in het hoogseizoen( evt feestdagen/ vakanties) of zoek je een vaste plek (voor het hele jaar door) dat is mogelijk.

Bekijk alle shifts van dit bedrijf
Omschrijving

Algemene omschrijving:

Werk je als hulpkok dan ben jij in samenwerking met de chef kok en of de souschef verantwoordelijk voor het samenstellen en bereiden van schotels, gerechten en/of maaltijden.

Specifieke bedrijfsinformatie: 

Kleding is beschikbaar.Eten en drinken is mogelijkFooien qua uren  wordt verdeeld.

Werkzaamheden:

  • Bereid schotels, gerechten en/of maaltijd volgens menu of á la Carte; Neem bestellingen aan.
  • assisteren van de anderen medewerkers in de keuken
  • schoon houden van de keuken en werkomgeving
  • is naast de kokswerkzaamheden ook bereid om andere keukenwerkzaamheden uit te voeren;

Competenties:

  • Samenwerken staat bij ons op 1
  • heeft relevante werkervaring in de keuken als hulp kok;
  • Werken in de horeca betekent dat je stressbestendig bent, en goed met druk om kan gaan;
  • heeft kennis en een passie voor het koks vak;
  • Werken als hulpkok betekent dat je goed in teamverband- taakgericht kan werken;
  • is een echte werker in de keuken en staat open voor nieuwe werkwijzen;
  • wil eventueel zichzelf door ontwikkelen binnen de keuken;
  • gaat zorgvuldig om met vertrouwelijke informatie.