Ijscobaas gezocht bij hét Badpaviljoen

18,50 p/u
Domburg
ma 14 juni
12:00 tot 21:00 (8:30 u)
Over Restaurant Hét Badpaviljoen

Waar ga je aan de slag? 

Restaurant Hét Badpaviljoen is een iconisch bedrijf bovenaan de duinen. Het is dus een fantastische plek om te werken. Mirjam Joziasse is één van de eigenaren van Hét Badpaviljoen en hecht veel waarde aan haar personeel. Het goed opleiden- en inwerken is erg belangrijk voor Hét Badpaviljoen. Dit is ook waarom veel mensen hier langer blijven werken. Vooraf zijn ze kritisch. Maar als je eenmaal binnen bent dan behoor je direct tot het Badpaviljoen team. Dat betekent ook dat je mag komen naar gezellige team feestjes. 

Bekijk alle shifts van dit bedrijf
Omschrijving

Wij zoeken IJscobazen! Echté Italiaanse signori of signorine die graag de lekkerste Italiaanse ijs bolletjes klaar klaar maken. In het weekend, naast je studie of andere baan. 

Wat ga je doen als IJscobaas? 

Als IJscobaas ben jij het gezicht van het bedrijf. Jij wilt alles over de vele ijssmaken weten om de klanten zo goed mogelijk te helpen om deze moeilijke keuze te maken… Het klaarmaken is een precisie werkje, dus alleen voor mensen die netjes kunnen werken.  

Nee, het is niet koud om in een ijssalon te werken. Jij moet vaak werken als het zonnetje schijnt. Oké, het is dan misschien best vervelend om mensen van een lekker ijsje te zien genieten als jij zelf staat te zwoegen.

Gelukkig ben je niet alleen en heb je collega’s om jou te helpen. Want om eerlijk te zijn is dat misschien nog wel het leukste aan werken in de horeca, de gezelligheid op de werkvloer. Via Flexbaas.nl, kun je, bij verschillende bedrijven werken. Daar waar de leukste werksfeer hangt blijf jij ook hangen. 

Jijverdient…

# het om zelf te bepalen waar en wanneer je wilt; 

# een uurtarief van 16 euro afhankelijk van jouw ervaring; 

# een kans om ervaring in de horeca op te doen; 

# het om knaken te verdienen in de weekenden en vakanties (en daarnaast ook nog zelf op vakantie te gaan);

# het om te werken in een leuk team; 

# het om mee te delen in de fooi.

Wat vragen wij? 

# dat jij eerst een keertje langskomt voor een kennismaking; 

# dat jij ervaring hebt, of wil opdoen IJscobaas;

# dat jij flexibel bent tegenover jouw collega’s; 

# dat je bereid bent lange dagen te werken (in de zomer).