Afwasbazen gezocht bij Hét Badpaviljoen!

17,50 p/u
Domburg
ma 21 juni
12:00 tot 21:00 (8:30 u)
Over Restaurant Hét Badpaviljoen

Waar ga je aan de slag? 

Restaurant Hét Badpaviljoen is een iconisch bedrijf bovenaan de duinen. Het is dus een fantastische plek om te werken. Mirjam Joziasse is één van de eigenaren van Hét Badpaviljoen en hecht veel waarde aan haar personeel. Het goed opleiden- en inwerken is erg belangrijk voor Hét Badpaviljoen. Dit is ook waarom veel mensen hier langer blijven werken. Vooraf zijn ze kritisch. Maar als je eenmaal binnen bent dan behoor je direct tot het Badpaviljoen team. Dat betekent ook dat je mag komen naar gezellige team feestjes. 

Bekijk alle shifts van dit bedrijf
Omschrijving

Ben jij onze nieuwe afwasser?

Zoek jij een bijbaan die je goed kan combineren met je drukke agenda? Eentje waarbij je ‘s-avonds niet meer moet gaan bewegen om fit te blijven? Dan is een bijbaan als afwasser of spoelhulp bij het Badpaviljoen iets voor jou! Je kunt lekker knaken bijverdienen en flexibel werken bij dit mooie restaurant. 

Wat bieden wij jou? 

# uurtarief van 15- 16 euro o.b.v. jouw leeftijd en ervaring; 

# vervoer kan in overleg geregeld worden;

# je kunt voor langere periode flexibel werken;

# mogelijkheid om door te groeien binnen een ervaren keukenteam.

Wat is er voor nodig om bij het Badpaviljoen te werken? 

# We hebben eerst een kennismakingsgesprek voordat je komt werken! 

# jij bent minimaal de zomermaanden (juli / augustus) 2 dagen p.w.  beschikbaar; 

# dat jij ervaring hebt, of wil opdoen in de afwas; 

# een mentaliteit van niet lullen maar poetsen; 

# dat jij flexibel bent tegenover jouw collega’s.

Wat ga jij doen als afwasser ? 

Als afwasser of spoelhulp heb je een belangrijke taak in de keuken. Want wie eet er nou graag van borden waar de etensresten nog opzitten? Heb jij ervaring bij je ouders opgedaan? Mooi dan ben je klaar voor het echte werk… Als afwasbaas kom je er (net als thuis) helaas niet van tussen met een excuus. Nope, je zult echt aan de bak moeten. 

Jij zorgt voor glanzende, schone pannen, bestek, glanzende borden en glazen. Je spoelt etensresten weg, wast alles af met de hand of zet het klaar in een afwasmachine. Oké, je krijgt een beetje hulp van de afwasmachine… Vervolgens droog je alles af en zet je het klaar voor de koks. Op drukke dagen vliegen de borden, pannen en het servies rond je oren. Niet letterlijk natuurlijk, maar het tempo is hoog. We zoeken dus jongens en meiden die op dit tempo de baas kunnen zijn.