Gastvrouw / heer

20,00 p/u
Domburg
za 12 juni
12:00 tot 21:00 (8:30 u)
Over Restaurant Hét Badpaviljoen

Waar ga je aan de slag? 

Restaurant Hét Badpaviljoen is een iconisch bedrijf bovenaan de duinen. Het is dus een fantastische plek om te werken. Mirjam Joziasse is één van de eigenaren van Hét Badpaviljoen en hecht veel waarde aan haar personeel. Het goed opleiden- en inwerken is erg belangrijk voor Hét Badpaviljoen. Dit is ook waarom veel mensen hier langer blijven werken. Vooraf zijn ze kritisch. Maar als je eenmaal binnen bent dan behoor je direct tot het Badpaviljoen team. Dat betekent ook dat je mag komen naar gezellige team feestjes. 

Bekijk alle shifts van dit bedrijf
Omschrijving

Algemene omschrijving:

Werkt graag in de horeca, is gastvrij en flexibel. Als gastvrouw/gastheer ben jij de eerste persoon die een gast ziet bij binnenkomst. Je bent ervoor verantwoordelijk dat gasten een ultieme beleving hebben en zich thuis en op hun gemak voelen. Als gastvrouw/gastheer zorg je ervoor dat gasten van alle gemakken worden voorzien; je begeleidt ze vanaf het moment dat ze binnenkomen tot het moment dat ze weer weggaan.

Aanvullende bedrijfsinformatie:

  • Wij zoeken iemand die zich wil aansluiten bij de flexpool van het Badpaviljoen, dus ook voor langere periode beschikbaar; 
  • Als gastheer-/vrouw ben je representatief richting gasten; 
  • Km vergoeding is bespreekbaar in overleg; 
  • Je bent bereid om vaker aan de slag te gaan bij het Badpaviljoen, wij zoeken naar mensen voor een langere periode;

Werkzaamheden:

  • je verwelkomt de gasten, neemt de jassen aan en begeleid de gasten naar hun plek; 
  • je informeert de gasten optimaal, en beantwoord vragen van gasten;
  • je helpt met bedieningswerkzaamheden, zoals het opnemen bestellingen. 
  • serveren van gerechten, dranken.
  • controleren, afdragen en verantwoorden van ontvangen gelden;
  • opmaken van rekening en afrekenen met gasten;
  • balie & administratieve werkzaamheden; 
  • opruimen/schoonmaken van publieksruimten en werkruimten.

Competenties:

  • werken in de horeca betekent dat je vriendelijk, sociaal en welgemanierd naar anderen bent;
  • vermijdt uitspraken als ‘nee, dat kan niet’ of ‘het is druk’ zonder uitleg;
  • onderzoekt hoe gasten adequaat en optimaal te helpen.
  • staat open voor veranderingen die anderen voorstellen;
  • accepteert dat werk door anderen of omstandigheden wordt bepaald;
  • neemt verantwoordelijkheid voor het eigen werk.
  • is grondig, controleert de eigen werkzaamheden;
  • is ordelijk en werkt overzichtelijk, ook bij overdracht van werkzaamheden;