Medewerker bediening "Le Bistrôt"

12,00 p/u
ZIERIKZEE
za 31 juli
14:00 tot 22:00 (7:30 u)
Over Mondragon Exploitatie B.V.

Mondragon. Het eerste hotel wat haar intrede mag doen in monumentenstad Zierikzee. Geopend in december 2019. Maar beter is om dit gastvrije grand hotel als stadslogement te bestempelen. Want dat is wat Mondragon nastreeft: gastvrij, intiem en persoonlijk. Waar de oorspronkelijke noodzaak om te overnachten transformeert naar een plezierige herinnering die een warm gevoel oproept. Het gevoel van ‘ouderwets’ genieten, oprechte vriendschap en klassieke hoffelijkheid. Als dit bij jou past, pas jij bij ons! een gezellig jong Team, dat gedreven is om elke dag ervoor te zorgen dat gasten tevreden de deur uitgaan. Het hotel heeft naast haar 41 kamers ook 2 restaurants, wil je een avond vullend diner in ons luxe restaurant Cristó of liever iets laagdrempelig dineren in "Le Bistrôt" met zijn Franse invloeden. 

Wij zoeken leuke mensen die houden van perfectie en gemotiveerd zijn en graag willen aansluiten bij het huidige Team Mondragon. 

Bekijk alle shifts van dit bedrijf
Omschrijving

Algemene omschrijving:

Als medewerker bediening ben jij gastvrij en flexibel. Serveer je drankjes en gerechten, zorg je voor de bestellingen, betalingen en ondersteunen overig horecapersoneel.

Aanvullende bedrijfsinformatie:

  • Naast grote broer restaurant Cristó is deze Parijse bistro een stukje ‘vrai Paris’ in Zierikzee. Van klassiekers als charcuterie en rillettes tot steak tartare en canard  a l’orange, het is tout hier aanwezig. Maar ook een salade met geitenkaas en Iberico ham, een zacht gepeperde uiensoep en entrecote-frites.

Werkzaamheden:

  • opnemen van bestellingen en geven van informatie, waar nodig raadplegen van de leidinggevende of de keuken over bijzondere wensen van gasten;
  • doorgeven van bestellingen aan keuken of buffet;
  • zo nodig zelf klaarmaken van eenvoudige bestellingen (inschenken van dranken, klaarmaken van kleine gerechten/snacks e.d.);
  • aanvoeren en klaarzetten van (ontbijt)buffetten;
  • controleren, afdragen en verantwoorden van ontvangen gelden;
  • opmaken van rekening en afrekenen met gasten;
  • werken in de horeca betekent, opruimen/schoonmaken van publieksruimten en werkruimten.

Competenties:

  • een bedieningsmedewerker is vriendelijk, sociaal en welgemanierd naar anderen;
  • vermijdt uitspraken als ‘nee, dat kan niet’ of ‘het is druk’ zonder uitleg;
  • schakelt snel tussen verschillende werkzaamheden;
  • accepteert dat werk door anderen of omstandigheden wordt bepaald;
  • werken in de bediening betekent dat je pas stopt als het klaar is;
  • neemt verantwoordelijkheid voor het eigen werk.
  • is ordelijk en werkt overzichtelijk, ook bij overdracht van werkzaamheden;
  • gaat zorgvuldig om met vertrouwelijke informatie;

Let op: door Covid-19 zijn er aangescherpte hygiëne regels binnen ons bedrijf.