Medewerker bediening

25,00 p/u
renesse
zo 1 augustus
11:00 tot 22:00 (10:30 u)
Omschrijving

Algemene omschrijving:

Als medewerker bediening ben jij gastvrij en flexibel. Serveer je drankjes en gerechten, zorg je voor de bestellingen, betalingen en ondersteunen overig horecapersoneel.

Aanvullende bedrijfsinformatie:

  • Bijbas is een nieuw concept. 

Werkzaamheden:

  • opnemen van bestellingen en geven van informatie, waar nodig raadplegen van de leidinggevende of de keuken over bijzondere wensen van gasten;
  • doorgeven van bestellingen aan keuken of buffet;
  • zo nodig zelf klaarmaken van eenvoudige bestellingen (inschenken van dranken, klaarmaken van kleine gerechten/snacks e.d.);
  • aanvoeren en klaarzetten van (ontbijt)buffetten;
  • controleren, afdragen en verantwoorden van ontvangen gelden;
  • opmaken van rekening en afrekenen met gasten;
  • werken in de horeca betekent, opruimen/schoonmaken van publieksruimten en werkruimten.

Competenties:

  • een bedieningsmedewerker is vriendelijk, sociaal en welgemanierd naar anderen;
  • vermijdt uitspraken als ‘nee, dat kan niet’ of ‘het is druk’ zonder uitleg;
  • schakelt snel tussen verschillende werkzaamheden;
  • accepteert dat werk door anderen of omstandigheden wordt bepaald;
  • werken in de bediening betekent dat je pas stopt als het klaar is;
  • neemt verantwoordelijkheid voor het eigen werk.
  • is ordelijk en werkt overzichtelijk, ook bij overdracht van werkzaamheden;
  • gaat zorgvuldig om met vertrouwelijke informatie;

Let op: door Covid-19 zijn er aangescherpte hygiëne regels binnen ons bedrijf.