hulpkok

25,00 p/u
renesse
za 31 juli
11:00 tot 22:00 (10:30 u)
Omschrijving

Algemene omschrijving:

Werk je als hulpkok dan ben jij in samenwerking met de chef kok en of de souschef verantwoordelijk voor het samenstellen en bereiden van schotels, gerechten en/of maaltijden.

Specifieke bedrijfsinformatie: 

  • Indien er specifieke bedrijfsinformatie is kan deze hier ingevuld worden

Werkzaamheden:

  • Bereid schotels, gerechten en/of maaltijd volgens menu of á la Carte;
  • assisteren van de chef kok en/of souschef;
  • schoon houden van de keuken en werkomgeving;
  • in samenwerking met de chef kok en/of souschef werken aan nieuwe gerechten;
  • is naast de kokswerkzaamheden ook bereid om andere keukenwerkzaamheden uit te voeren;

Competenties:

  • heeft relevante werkervaring in de keuken als hulp kok;
  • Werken in de horeca betekent dat je stressbestendig bent, en goed met druk om kan gaan;
  • heeft kennis en een passie voor het koks vak;
  • Werken als hulpkok betekent dat je goed in teamverband- taakgericht kan werken;
  • wil eventueel zichzelf door ontwikkelen binnen de keuken;
  • gaat zorgvuldig om met vertrouwelijke informatie.

*Let op: door Covid-19 zijn er verscherpte hygiëne regels binnen ons bedrijf.