bedieningsmedewerker

18,00 p/u
Renesse
za 31 juli
15:00 tot 23:00 (7:30 u)
Over Davila's Kitchen & Bar

Wij zijn een jong een dynamisch bedrijf gelegen in het Cemtrum van Renesse. 

Bij ons kun je terecht voor zowel Lunch als Diner,  maar ook voor een gezellige borrel kan je bij ons aanschuiven. 

Lijkt het je leuk om in een badplaats te werken? Meld je dan snel aan!

Bekijk alle shifts van dit bedrijf
Omschrijving

Algemene omschrijving:

Als medewerker bediening ben jij gastvrij en flexibel. Serveer je drankjes en gerechten, zorg je voor de bestellingen, betalingen en ondersteunen overig horecapersoneel.

Werkzaamheden:

  • opnemen van bestellingen en geven van informatie, waar nodig raadplegen van de leidinggevende of de keuken over bijzondere wensen van gasten;
  • doorgeven van bestellingen aan keuken of buffet;
  • zo nodig zelf klaarmaken van eenvoudige bestellingen (inschenken van dranken, klaarmaken van kleine gerechten/snacks e.d.);
  • aanvoeren en klaarzetten van (ontbijt)buffetten;
  • controleren, afdragen en verantwoorden van ontvangen gelden;
  • opmaken van rekening en afrekenen met gasten;
  • werken in de horeca betekent, opruimen/schoonmaken van publieksruimten en werkruimten.

Competenties:

  • een bedieningsmedewerker is vriendelijk, sociaal en welgemanierd naar anderen;
  • vermijdt uitspraken als ‘nee, dat kan niet’ of ‘het is druk’ zonder uitleg;
  • schakelt snel tussen verschillende werkzaamheden;
  • accepteert dat werk door anderen of omstandigheden wordt bepaald;
  • werken in de bediening betekent dat je pas stopt als het klaar is;
  • neemt verantwoordelijkheid voor het eigen werk.
  • is ordelijk en werkt overzichtelijk, ook bij overdracht van werkzaamheden;
  • gaat zorgvuldig om met vertrouwelijke informatie;

Let op: door Covid-19 zijn er aangescherpte hygiëne regels binnen ons bedrijf.