Medewerker Bediening

22,00 p/u
Burgh-Haamstede
za 31 juli
15:00 tot 23:00 (7:30 u)
Over Restaurant 'Het Vissershuis'

Namens het gehele Vissershuis-team hopen wij u te mogen verwelkomen. Graag verzorgen wij voor u en uw gasten een smaakvolle en gezellige avond. We serveren de lekkerste verse vis van heel de Westhoek, volgens de vele positieve recensies van de gasten die wij al hebben mogen ontvangen:

Bekijk alle shifts van dit bedrijf
Omschrijving

Algemene omschrijving:

Als medewerker bediening ben jij gastvrij en flexibel. Serveer je drankjes en gerechten, zorg je voor de bestellingen, betalingen en ondersteunen overig horecapersoneel.

Aanvullende bedrijfsinformatie:

  • Wij zoeken iemand die ons team komt versterken;
  • Je hebt een zacht karakter, je moet in het team passen; 

Werkzaamheden:

  • opnemen van bestellingen en geven van informatie, waar nodig raadplegen van de leidinggevende of de keuken over bijzondere wensen van gasten;
  • doorgeven van bestellingen aan keuken of buffet;
  • zo nodig zelf klaarmaken van eenvoudige bestellingen (inschenken van dranken, klaarmaken van kleine gerechten/snacks e.d.);
  • controleren, afdragen en verantwoorden van ontvangen gelden;
  • opmaken van rekening en afrekenen met gasten;
  • op- en afruimen na afloop;
  • werken in de horecab betekent, opruimen/schoonmaken van publieksruimten en werkruimten.

Competenties:

  • een bedieningsmedewerker is vriendelijk, sociaal en welgemanierd naar anderen;
  • vermijdt uitspraken als ‘nee, dat kan niet’ of ‘het is druk’ zonder uitleg;
  • onderzoekt hoe gasten adequaat en optimaal te helpen.
  • staat open voor veranderingen die anderen voorstellen;
  • werken in de bediening betekent dat je pas stopt als het klaar is;
  • neemt verantwoordelijkheid voor het eigen werk.
  • is grondig, controleert de eigen werkzaamheden;
  • is ordelijk en werkt overzichtelijk, ook bij overdracht van werkzaamheden;