Barmedewerk(st)er gevraagd aan zee

15,00 p/u
ZOUTELANDE
za 4 december
15:00 tot 23:00 (7:30 u)
Over Strandpaviljoen Neptunes
Bekijk alle shifts van dit bedrijf
Omschrijving

Hey, wat leuk dat je geïnteresseerd bent! Wij zijn een strandpaviljoen gevestigd in Zouteland. Wij zijn open van 11.00 - ca 23.00 uur en hebben jouw hulp nodig! Lijkt je dit wat? Lees dan gauw verder.

Wat ga je doen?

Wij vragen een vriendelijke en collegiale kandidate. Als barmedewerk(st)er is de bar jouw terrein. Jij hebt vaker achter de bar gewerkt en zorgt dat alles klaarstaat en helpt mee om de drankjes aan tafel te brengen. Verder omvatten je werkzaamheden met name; het maken en serveren van drankjes, het te woord staan van gasten. Het bijvullen van drankjes, geordend en schoonhouden van de bar. Je komt met creatieve voorstellen om je werkplek te optimaliseren.

Wat wordt er van jou verwacht? Je vindt het een uitdaging om in een dynamische omgeving te werken; geen dag is namelijk hetzelfde en vraagt om flexibiliteit van ons sterk team! Waarom bij Neptunus? Bij Neptunus heerst er een open en goede werksfeer, waarin ieders persoonlijkheid en kracht wordt gewaardeerd. Wat verwachten we van jou? - Je ben collegiaal en hebt oog voor de werkzaamheden - Je kan goed zelfstandig werken - Je hebt een proactieve houding - Je vindt het fijn om jouw collega's te helpen wanneer je ziet dat zij het druk hebben (door bijvoorbeeld zelf de drankjes op tafel te zetten en dan eventjes naast de lege glazen ook de lege borden mee te nemen). - Je houdt van een gezellig team! Kleding voorschriften: Liefst donkerblauw (t-shirt/ trui), heb je dat niet, dan zwart.

Extra informatie

De fooi wordt verdeeld onder het personeel naar gewerkte uren. We zijn makkelijk bereikbaar via openbaar vervoer. Meerijden kan evt. aan begin en of eind van de werkdag. Op zondag gaat de bus minder vaak.

Kom je met je eigen vervoer, dan parkeer je bij het Fletcher hotel. Dit is op de Bucksweg 2 in Westkapelle. Het is vanaf hier ongeveer 10 minuten lopen richting het Paviljoen. Als je boven bent aangekomen en je naar de zee kijkt ga je naar links en dan is het het eerst volgende strand paviljoen.