Allround medewerker bediening

23,00 p/u
ZOUTELANDE
do 6 januari
15:00 tot 23:00 (7:30 u)
Over Strandpaviljoen Neptunes
Bekijk alle shifts van dit bedrijf
Omschrijving

Algemene omschrijving:

Als medewerker bediening ben jij gastvrij en flexibel. Serveer je drankjes en gerechten, zorg je voor de bestellingen, betalingen en ondersteunen overig horecapersoneel, als medewerker keuken spring je daar bij waar nodig is. Je houdt van dynamiek, geen uitdaging is je te teveel, deze opdracht is je op het lijf geschreven. 

Werkzaamheden:

  • opnemen van bestellingen en geven van informatie, waar nodig raadplegen van de leidinggevende of de keuken over bijzondere wensen van gasten;
  • doorgeven van bestellingen aan keuken via kassasysteem.
  • zo nodig zelf klaarmaken van eenvoudige bestellingen (inschenken van dranken, klaarmaken van kleine gerechten/snacks e.d.)inpakken van gerechten die worden mee genomen;
  • opmaken van rekening en afrekenen met gasten;
  • werken in de horeca betekent, opruimen/schoonmaken van publieksruimten en werkruimten.

Competenties:

  • Vriendelijk, sociaal en welgemanierd naar anderen;
  • vermijdt uitspraken als ‘nee, dat kan niet’ of ‘het is druk’ zonder uitleg;
  • schakelt snel tussen verschillende werkzaamheden;
  • accepteert dat werk door anderen of omstandigheden wordt bepaald;
  • werken in de bediening betekent dat je pas stopt als het klaar is;
  • neemt verantwoordelijkheid voor het eigen werk.
  • is ordelijk en werkt overzichtelijk, ook bij overdracht van werkzaamheden;
  • gaat zorgvuldig om met vertrouwelijke informatie;

Let op: door Covid-19 zijn er aangescherpte hygiëne regels binnen ons bedrijf.

Kledingvoorschriften:

Wij hanteren de kledingvoorschriften als volgt: donkerblauw shirt en of trui.