Zelfstandig werkend kok

29,00 p/u
Renesse
za 27 november
14:00 tot 21:00 (6:30 u)
Over Hotel De Zeeuwse Stromen te Renesse

Hotel-Congrescentrum De Zeeuwse Stromen te Renesse is een opzichzelfstaand familiebedrijf met vier sterren en in totaal 135 kamers. We hebben een hoofdgebouw met 78 hotelkamers, 8 vergaderzalen en diverse faciliteiten zoals bar inclusief klein terras, restaurant inclusief groot terras, binnenzwembad, diverse wellness-faciliteiten en een gym. Daarnaast hebben wij een Duinpark met hierin 26 appartementen uitkijkend op ons buitenzwembad, 22 duinkamers en 9 villa’s variërend tussen de 4 en 6 personen.

 

Onze missie is:

De Zeeuwse Stromen, VERRASSEND, anders en voor iedereen een warm THUIS! We zijn RESPECTVOL en ZORGZAAM naar ieder mens, dier en onze OMGEVING. We maken niet alleen deel uit van een unieke locatie, maar dragen ook bij aan de instandhouding hiervan. Op die manier kunnen ook toekomstige generaties hier HERINNERINGEN blijven maken.

Onze visie is:

Bij alles wat we doen en maken, kijken we hoe dit anders kan. Soms een tikkeltje gek, avontuurlijk of juist bijzonder mooi; ‘VERRASSEND ANDERS’. Onze koers is gericht op de toekomst, op langdurige relaties met mens & omgeving, en dit alles zonder in te leveren op comfort”.

Houdt jij van contact leggen met onze gasten en haal je er plezier uit om anderen te helpen? Kun jij je hierin vinden, reageer dan op één van onze openstaande shifts. Bij De Zeeuwse Stromen ontmoet je elke dag weer nieuwe gasten met andere behoeftes. Het blijft afwisselend. In welk team je ook terecht komt, weet dat ze altijd voor je klaar staan.

Bekijk alle shifts van dit bedrijf
Omschrijving

Algemene omschrijving:

Werken als zelfstandig werkend kok betekent dat jij in samenwerking met de chef kok en of de souschef verantwoordelijk bent voor het samenstellen en bereiden van schotels, gerechten en/of maaltijden.

Specifieke bedrijfsinformatie: 

  • Indien er specifieke bedrijfsinformatie is kan deze hier ingevuld worden

Werkzaamheden:

  • Bereid schotels, gerechten en/of maaltijd volgens menu of á la Carte;
  • assisteren van de chef kok en/of souschef;
  • begeleiden en coachen van keukenhulpen/hulpkoks;
  • schoon houden van de keuken en werkomgeving;
  • De zelfstandig werkend kok is in samenwerking met de chef kok en/of souschef werken aan nieuwe gerechten;
  • is naast de kokswerkzaamheden ook bereid om andere keukenwerkzaamheden uit te voeren;

Competenties:

  • heeft relevante werkervaring in de keuken als zelfstandig werkend kok en/of hulp kok;
  • Is stressbestendig en kan goed met druk omgaan;
  • heeft kennis en een passie voor het koks vak;
  • kan goed in teamverband werken en kan taakgericht werken;
  • Een zelfstandig werkend kok is een echte werker in de keuken en staat open voor nieuwe werkwijzen;
  • wil eventueel zichzelf door ontwikkelen binnen de keuken;
  • gaat zorgvuldig om met vertrouwelijke informatie.

*Let op: door Covid-19 zijn er verscherpte hygiëne regels binnen ons bedrijf.