Medewerker bediening

20,00 p/u
Westkapelle
za 28 mei
12:00 tot 22:00 (9:30 u)
Over de Westkaap

Op het westelijkste punt van het mooie eiland Walcheren, op de imponerende Westkappelse Zeedijk ligt Restaurant Dijkpaviljoen “De Westkaap”, met de Noordzee op slechts enkele meters afstand. Lekkers van “zee” en “land”, Zeeuwse oesters, Zeeuwse mosselen, kreeft, biologisch vlees, Vlees van het Zeeuwse Rund, een vers gezet kop koffie met ambachtelijke appeltaart of een Luikse wafel, je kiest maar uit!!

Werken in Westkapelle, aan het mooie strand. Wie wil dat nou niet ?

Bekijk alle shifts van dit bedrijf
Omschrijving

Algemene omschrijving:

Werkt graag in de horeca, is gastvrij en flexibel. Serveren van gerechten en drankjes, opmaken en doorgeven van bestellingen. Betalingen afhandelen en ondersteunen overig personeel.

Aanvullende bedrijfsinformatie:

  • Uren altijd in overleg met de opdrachtgever.
  • Bedrijfskleding krijg je bij aanvang shift.
  • Mag mee eten tijdens lange shift.

Werkzaamheden:

  • opnemen van bestellingen en geven van informatie, waar nodig raadplegen van de leidinggevende of de keuken over bijzondere wensen van gasten.
  • doorgeven van bestellingen aan keuken. 
  • zo nodig zelf klaarmaken van eenvoudige bestellingen (inschenken van dranken, klaarmaken van kleine gerechten/snacks e.d.).
  • serveren van gerechten, dranken.
  • controleren, afdragen en verantwoorden van ontvangen gelden.
  • opmaken van rekening en afrekenen met gasten.
  • op- en afruimen na afloop.
  • opruimen/schoonmaken van publieksruimten en werkruimten.

Competenties:

  • is vriendelijk, sociaal en welgemanierd naar anderen.
  • vermijdt uitspraken als ‘nee, dat kan niet’ of ‘het is druk’ zonder uitleg. 
  • biedt ook ongevraagd extra service.
  • onderzoekt hoe gasten adequaat en optimaal te helpen.
  • staat open voor veranderingen die anderen voorstellen.
  • schakelt snel tussen verschillende werkzaamheden. 
  • accepteert dat werk door anderen of omstandigheden wordt bepaald. 
  • is bereid om alles aan te pakken.
  • stopt pas als het werk klaar is.
  • neemt verantwoordelijkheid voor het eigen werk.
  • is grondig, controleert de eigen werkzaamheden. 
  • is ordelijk en werkt overzichtelijk, ook bij overdracht van werkzaamheden.