Algemene omschrijving:
Als medewerker bediening ben jij gastvrij en flexibel. Serveer je drankjes en gerechten, zorg je voor de bestellingen, betalingen en ondersteunen overig horecapersoneel.
Aanvullende bedrijfsinformatie:
-
Indien er specifieke bedrijfsinformatie is kan deze hier ingevuld worden
Werkzaamheden:
- opnemen van bestellingen en geven van informatie, waar nodig raadplegen van de leidinggevende of de keuken over bijzondere wensen van gasten;
- doorgeven van bestellingen aan keuken of buffet;
- zo nodig zelf klaarmaken van eenvoudige bestellingen (inschenken van dranken, klaarmaken van kleine gerechten/snacks e.d.);
- aanvoeren en klaarzetten van (ontbijt)buffetten;
- controleren, afdragen en verantwoorden van ontvangen gelden;
- opmaken van rekening en afrekenen met gasten;
- werken in de horeca betekent, opruimen/schoonmaken van publieksruimten en werkruimten.
Competenties:
- een bedieningsmedewerker is vriendelijk, sociaal en welgemanierd naar anderen;
- vermijdt uitspraken als ‘nee, dat kan niet’ of ‘het is druk’ zonder uitleg;
- schakelt snel tussen verschillende werkzaamheden;
- accepteert dat werk door anderen of omstandigheden wordt bepaald;
- werken in de bediening betekent dat je pas stopt als het klaar is;
- neemt verantwoordelijkheid voor het eigen werk.
- is ordelijk en werkt overzichtelijk, ook bij overdracht van werkzaamheden;
- gaat zorgvuldig om met vertrouwelijke informatie;
Let op: door Covid-19 zijn er aangescherpte hygiëne regels binnen ons bedrijf.