Afwasser

22,50 p/u
Renesse
do 19 mei
14:00 tot 22:00 (7:30 u)
Over Hotel De Zeeuwse Stromen te Renesse

Hotel-Congrescentrum De Zeeuwse Stromen te Renesse is een opzichzelfstaand familiebedrijf met vier sterren en in totaal 135 kamers. We hebben een hoofdgebouw met 78 hotelkamers, 8 vergaderzalen en diverse faciliteiten zoals bar inclusief klein terras, restaurant inclusief groot terras, binnenzwembad, diverse wellness-faciliteiten en een gym. Daarnaast hebben wij een Duinpark met hierin 26 appartementen uitkijkend op ons buitenzwembad, 22 duinkamers en 9 villa’s variërend tussen de 4 en 6 personen.

 

Onze missie is:

De Zeeuwse Stromen, VERRASSEND, anders en voor iedereen een warm THUIS! We zijn RESPECTVOL en ZORGZAAM naar ieder mens, dier en onze OMGEVING. We maken niet alleen deel uit van een unieke locatie, maar dragen ook bij aan de instandhouding hiervan. Op die manier kunnen ook toekomstige generaties hier HERINNERINGEN blijven maken.

Onze visie is:

Bij alles wat we doen en maken, kijken we hoe dit anders kan. Soms een tikkeltje gek, avontuurlijk of juist bijzonder mooi; ‘VERRASSEND ANDERS’. Onze koers is gericht op de toekomst, op langdurige relaties met mens & omgeving, en dit alles zonder in te leveren op comfort”.

Houdt jij van contact leggen met onze gasten en haal je er plezier uit om anderen te helpen? Kun jij je hierin vinden, reageer dan op één van onze openstaande shifts. Bij De Zeeuwse Stromen ontmoet je elke dag weer nieuwe gasten met andere behoeftes. Het blijft afwisselend. In welk team je ook terecht komt, weet dat ze altijd voor je klaar staan.

Bekijk alle shifts van dit bedrijf
Omschrijving

Jouw functie in het kort

Als afwasser houd je je bezig met het schoonmaken van het serviesgoed, glaswerk, bestek e.d. dat in ons keuken en restaurant wordt gebruikt. Dit afwassen wordt gedaan met een automatische was- en spoelmachine. Als afwasser heb je de taak om het vieze serviesgoed, glaswerk, bestek e.d. voor te spoelen, op de lopende band te zetten, en het aan de andere kant er weer uit te halen. Daarna ruim je de schone vaat op in de daarvoor bestemde rekken. Heb je tijd over? Dan kun je ons keukenteam assisteren met het voorbereiden van gerechten.

Wat vragen wij van jou?

 • Sorteren van vuil serviesgoed, glaswerk, bestek e.d. verwijderen van vuil en etensresten
 • Voorspoelen van het gesorteerde serviesgoed, glaswerk, bestek e.d. in daartoe bestemde rekken en deze plaatsen op invoerbaan van was- en spoelmachine
 • Afnemen van rekken met gewassen en gedroogd serviesgoed, glaswerk, bestek e.d. van afvoerbaan was-/spoelmachine
 • Het reinigen van transportwagens en transporteren van schoon serviesgoed, glaswerk, bestek e.d. naar de bestemde rekken of gebruikslocatie
 • Je assisteert in de keuken wanneer kan
 • Een schone en nette keuken achterlaten, zodat alles weer netjes is voor de volgende shift

Wat maakt jou waardevol voor ons?

 • Je kunt goed zelfstandig werken
 • Is niet vies van schoonmaken en schoonhouden
 • Is bereidt een helpende hand te bieden bij drukte in de keuken
 • Je levert een positieve bijdrage aan de aanspreekcultuur en teamperformance

Bedrijfsinformatie

 • Lang haar opsteken of vastbinden
 • Kom je ’s avonds bij ons werken? Dan bieden wij je een maaltijd aan, vers klaar gemaakt door ons keukenteam. Mail ons als je gebruik wilt maken van een vers gemaakte maaltijd. Dan zorgen wij ervoor dat je om 16:30u in onze kantine kan mee eten
 • Kledingvoorschriften:

             - veiligheidsschoenen zijn verplicht

- eigen kleding meenemen

- schort wordt vanuit de Zeeuwse Stromen verschaft