Algemene omschrijving:
Is in samenwerking met de chef kok en of de souschef verantwoordelijk voor het samenstellen en bereiden van schotels, gerechten en/of maaltijden.
Specifieke bedrijfsinformatie:
- Uren altijd in overleg met opdrachtgever;
Werkzaamheden:
- Bereid schotels, gerechten en/of maaltijd volgens menu of á la Carte;
- assisteren van de chef kok en/of souschef;
- schoon houden van de keuken en werkomgeving;
- in samenwerking met de chef kok en/of souschef werken aan nieuwe gerechten;
- is naast de kokswerkzaamheden ook bereid om andere keukenwerkzaamheden uit te voeren;
Competenties:
- heeft relevante werkervaring in de keuken als hulp kok;
- Is stressbestendig en kan goed met druk omgaan;
- heeft kennis en een passie voor het koks vak;
- kan goed in teamverband werken en kan taakgericht werken;
- is een echte werker in de keuken en staat open voor nieuwe werkwijzen;
- wil eventueel zichzelf door ontwikkelen binnen de keuken;
- gaat zorgvuldig om met vertrouwelijke informatie.