Medewerker bediening

15,00 p/u
Oostkapelle
ma 23 mei
12:00 tot 23:00 (11:00 u)
Omschrijving

Algemene omschrijving:

Werkt graag in de horeca, is gastvrij en flexibel. Serveren van gerechten en drankjes, opmaken en doorgeven van bestellingen. 

Aanvullende bedrijfsinformatie:

  • Indien er specifieke bedrijfsinformatie is kan deze hier ingevuld worden

Werkzaamheden:

  • opnemen van bestellingen en geven van informatie, waar nodig raadplegen van de leidinggevende of de keuken over bijzondere wensen van gasten;
  • doorgeven van bestellingen aan keuken of buffet;
  • serveren van gerechten, dranken.
  • Indien opdrachtgever dit vraagt: opmaken van rekening en afrekenen met gasten;
  • op- en afruimen na afloop;

Competenties: 

  • werken in de horeca betekent dat je vriendelijk, sociaal en welgemanierd naar anderen bent;
  • vermijdt uitspraken als ‘nee, dat kan niet’ of ‘het is druk’ zonder uitleg;
  • staat open voor veranderingen die anderen voorstellen;
  • schakelt snel tussen verschillende werkzaamheden;
  • stopt pas als het werk klaar is;
  • neemt verantwoordelijkheid voor het eigen werk.
  • is ordelijk en werkt overzichtelijk, ook bij overdracht van werkzaamheden;

Let op: door Covid-19 zijn er aangescherpte hygiëne regels binnen ons bedrijf.