Oostkapelle
do 26 mei
12:00
tot 23:00 (11:00
u)
Omschrijving
Algemene omschrijving:
Werkt graag in de horeca, is gastvrij en flexibel. Serveren van gerechten en drankjes, opmaken en doorgeven van bestellingen.
Aanvullende bedrijfsinformatie:
- Indien er specifieke bedrijfsinformatie is kan deze hier ingevuld worden
Werkzaamheden:
- opnemen van bestellingen en geven van informatie, waar nodig raadplegen van de leidinggevende of de keuken over bijzondere wensen van gasten;
- doorgeven van bestellingen aan keuken of buffet;
- serveren van gerechten, dranken.
- Indien opdrachtgever dit vraagt: opmaken van rekening en afrekenen met gasten;
- op- en afruimen na afloop;
Competenties:
- werken in de horeca betekent dat je vriendelijk, sociaal en welgemanierd naar anderen bent;
- vermijdt uitspraken als ‘nee, dat kan niet’ of ‘het is druk’ zonder uitleg;
- staat open voor veranderingen die anderen voorstellen;
- schakelt snel tussen verschillende werkzaamheden;
- stopt pas als het werk klaar is;
- neemt verantwoordelijkheid voor het eigen werk.
- is ordelijk en werkt overzichtelijk, ook bij overdracht van werkzaamheden;
Let op: door Covid-19 zijn er aangescherpte hygiëne regels binnen ons bedrijf.