Zelfstandig Kok

25,00 p/u
Terneuzen
vr 24 mei
13:00 tot 19:00 (6:00 u)
Over Golden Tulip L'Escaut

In restaurant La Vie zijn onze producten van hoge kwaliteit, gemaakt met grote ambitie van ons keuken team en geserveerd met persoonlijke service. 

Bekijk alle shifts van dit bedrijf
Omschrijving

Algemene omschrijving:

Is in samenwerking met de chef kok en of de souschef verantwoordelijk voor het samenstellen en bereiden van schotels, gerechten en/of maaltijden.

Specifieke bedrijfsinformatie: 

Werken in een veelzijdig bedrijf. A la carte, banqueting, catering, roomservice. Alles wordt gedaan vanuit één keuken. Passie en gedrevenheid zijn hier troef. Met z'n allen ervoor zorgen dat er een goed product op tafel komt! Je bent verantwoordelijk voor je eigen afdeling in de keuken en werkt nauw samen met het gehele keukenteam.

Werkzaamheden:

  • Bereid schotels, gerechten en/of maaltijd volgens menu of á la Carte;
  • assisteren van de chef kok en/of souschef;
  • begeleiden en coachen van keukenhulpen/hulpkoks;
  • schoon houden van de keuken en werkomgeving;
  • in samenwerking met de chef kok en/of souschef werken aan nieuwe gerechten;
  • is naast de kokswerkzaamheden ook bereid om andere keukenwerkzaamheden uit te voeren;

Competenties:

  • heeft relevante werkervaring in de keuken als hulp kok;
  • Is stressbestendig en kan goed met druk omgaan;
  • heeft kennis en een passie voor het koks vak;
  • kan goed in teamverband werken en kan taakgericht werken;
  • is een echte werker in de keuken en staat open voor nieuwe werkwijzen;
  • wil eventueel zichzelf door ontwikkelen binnen de keuken;
  • gaat zorgvuldig om met vertrouwelijke informatie.