Algemene omschrijving:
Is in samenwerking collega's/kok verantwoordelijk voor het (voor)bereiden van snacks, gerechten en/of maaltijden.
Specifieke bedrijfsinformatie:
- Uren altijd in overleg met de opdrachtgever;
Werkzaamheden:
- Bereid snacks, gerechten en/of maaltijd volgens bestelling;
- Neemt bestelling op, en bereid bestellingen voor;
- assisteren van colllega's/kok;
- schoon houden van de frituur, keuken en werkomgeving;
- is naast de keukenwerkzaamheden ook bereid om andere keukenwerkzaamheden uit te voeren;
Competenties:
- heeft relevante werkervaring als snackbar medewerker;
- is communicatief sterk en beantwoordt vragen van klanten;
- is stressbestendig en kan goed met druk omgaan;
- kan snel schakelen, en kan goed planmatig werken;
- kan goed in teamverband werken en kan taakgericht werken;
- is een echte werker in de keuken en staat open voor nieuwe werkwijzen;
- gaat zorgvuldig om met vertrouwelijke informatie.