Hulp kok

Restaurant de Brouwerie
16,50 p/u
Brouwershaven
vr 26 juli
13:00 tot 19:00 (6:00 u)
Over Restaurant de Brouwerie

Gezellig uit eten in ons mooie restaurant de Brouwerie, dat is genieten van eigentijdse vis (en vlees) gerechten! Onze keuken werkt met mooie seizoensgebonden producten. Omdat wij in Brouwershaven zitten, in Zeeland, met zoveel mooie verse producten uit zee voor handen, was het voor ons een logische keuze om onze menukaart vooral op vis te oriënteren. Naast onze dinerkaart serveren wij met regelmaat mooie gerechten buiten de kaart om.

Vanaf 16.00 kunt u bij ons terecht voor heerlijke gerechten.

Bekijk alle shifts van dit bedrijf
Omschrijving

Algemene omschrijving:

Is in samenwerking met de chef kok en of de souschef verantwoordelijk voor het samenstellen en bereiden van schotels, gerechten en/of maaltijden.

Specifieke bedrijfsinformatie: 

  • Uren altijd in overleg.

Werkzaamheden:

  • Bereid schotels, gerechten en/of maaltijd volgens menu of á la Carte;
  • assisteren van de chef kok en/of souschef;
  • schoon houden van de keuken en werkomgeving;
  • in samenwerking met de chef kok en/of souschef werken aan nieuwe gerechten;
  • is naast de kokswerkzaamheden ook bereid om andere keukenwerkzaamheden uit te voeren;

Competenties:

  • heeft relevante werkervaring in de keuken als hulp kok;
  • Is stressbestendig en kan goed met druk omgaan;
  • heeft kennis en een passie voor het koks vak;
  • kan goed in teamverband werken en kan taakgericht werken;
  • is een echte werker in de keuken en staat open voor nieuwe werkwijzen;
  • wil eventueel zichzelf door ontwikkelen binnen de keuken;
  • gaat zorgvuldig om met vertrouwelijke informatie.