Afwas / Keukenhulp

11,50 p/u
Yerseke
vr 24 mei
17:00 tot 22:00 (5:00 u)
Over Café / Brasserie de Sportvisser

In onze Brasserie op de bovenverdieping van Café De Sportvisser staat ons enthousiaste team klaar u in de watten te leggen. Graag laten wij u proeven en genieten van ‘H eerlijke en Pure producten van zowel vis als vlees.

Uiteraard ontbreken de echte Zeeuwse Mosselen niet op het menu. Hoe kan het ook anders in Yerseke… en zelf afkomstig uit een Mossel familie... 

Bekijk alle shifts van dit bedrijf
Omschrijving

Algemene omschrijving:

Je ondersteunt jouw keuken- en restaurantcollega’s door al het serviesgoed, glaswerk, bestek en keukenmateriaal in rekken te plaatsen en dan door de automatische was- en spoelmachine te halen. Indien nodig spoel je het eerst handmatig af.

Specifieke bedrijfsinformatie: Indien er specifieke bedrijfsinformatie is kan deze hier ingevuld worden

Werkzaamheden:

  • plaatsen van rekken schoon serviesgoed/bestek in transportwagens;
  • zo nodig reinigen van transportwagens en afvoeren van schoon serviesgoed, bestek e.d. naar magazijnruimte;
  • signaleren van problemen met apparatuur en de voortgang aan leidinggevende;
  • afwassen van serviesgoed, glaswerk, bestek en keukenmaterialen, in de regel met behulp van een automatische was-/spoelmachine;
  • sorteren van vuil serviesgoed, glaswerk, bestek e.d. en verwijderen van vuil en etensresten;
  • plaatsen van gesorteerd serviesgoed, bestek e.d. in daartoe bestemde rekken en deze plaatsen op invoerbaan van was-/spoelmachine;
  • afnemen van rekken met gewassen en gedroogd serviesgoed, bestek e.d. van afvoerbaan van was-/spoelmachine;
  • zo nodig nadrogen of poleren van afgewassen stukken;  transporteren van schoon serviesgoed, bestek e.d. naar gebruikslocatie.
  • Chef-Kok helpen met werkzaamheden in de keuken
  • Indien nodig de koude kant 

Competenties / vaardigheden:

  • Is niet vies van afwas/schoonmaakwerk;
  • neemt verantwoordelijkheid voor het eigen werk;
  • stelt het gezamenlijke belang boven het eigen belang;
  • helpt collega’s ook zonder dat ze er om vragen;
  • gaat uit van het motto ‘vele handen maken licht werk’;
  • Is stressbestendig
  • Kan goed communiceren met de Koks