Afwasser

11,00 p/u
Domburg
vr 24 mei
17:00 tot 21:00 (4:00 u)
Over HCR DE BURG

Ons Keuken team staat dagelijks voor u klaar en presenteert diverse eerlijke streekgerechten met vis, schaal en schelpdieren. Koken zonder poespas noemen we dat. Het dagelijks wisselend dagmenu biedt u de keuze uit een vlees- en vis gerecht.

De wijnkaart is degelijk en biedt naast het internationale assortiment ook een verrassende wijn van wijngoed de kleine Schorre op Schouwen Duiveland. In de lounge kan men lekker bijkomen van een heerlijke dag strand onder het genot van een goed glas wijn. 

Bekijk alle shifts van dit bedrijf
Omschrijving

Algemene omschrijving:

Je ondersteunt jouw keuken- en restaurantcollega’s door al het serviesgoed, glaswerk, bestek en keukenmateriaal in rekken te plaatsen en dan door de automatische was- en spoelmachine te halen. Indien nodig spoel je het eerst handmatig af.

Specifieke bedrijfsinformatie:

  • Uren altijd in overleg: 
  • Bedrijfskleding aanwezig tijdens de shift.

Werkzaamheden:

  • plaatsen van rekken schoon serviesgoed/bestek in transportwagens;
  • zo nodig reinigen van transportwagens en afvoeren van schoon serviesgoed, bestek e.d. naar magazijnruimte;
  • signaleren van problemen met apparatuur en de voortgang aan leidinggevende;
  • afwassen van serviesgoed, glaswerk, bestek en keukenmaterialen, in de regel met behulp van een automatische was-/spoelmachine;
  • sorteren van vuil serviesgoed, glaswerk, bestek e.d. en verwijderen van vuil en etensresten;
  • plaatsen van gesorteerd serviesgoed, bestek e.d. in daartoe bestemde rekken en deze plaatsen op invoerbaan van was-/spoelmachine;
  • afnemen van rekken met gewassen en gedroogd serviesgoed, bestek e.d. van afvoerbaan van was-/spoelmachine;
  • zo nodig nadrogen of poleren van afgewassen stukken;  transporteren van schoon serviesgoed, bestek e.d. naar gebruikslocatie.

Competenties / vaardigheden:

  • Is niet vies van afwas/schoonmaakwerk;
  • neemt verantwoordelijkheid voor het eigen werk;
  • stelt het gezamenlijke belang boven het eigen belang;
  • helpt collega’s ook zonder dat ze er om vragen;
  • gaat uit van het motto ‘vele handen maken licht werk’;