Hulp kok

17,00 p/u
Domburg
vr 24 mei
12:00 tot 17:00 (5:00 u)
Over HCR DE BURG

Ons Keuken team staat dagelijks voor u klaar en presenteert diverse eerlijke streekgerechten met vis, schaal en schelpdieren. Koken zonder poespas noemen we dat. Het dagelijks wisselend dagmenu biedt u de keuze uit een vlees- en vis gerecht.

De wijnkaart is degelijk en biedt naast het internationale assortiment ook een verrassende wijn van wijngoed de kleine Schorre op Schouwen Duiveland. In de lounge kan men lekker bijkomen van een heerlijke dag strand onder het genot van een goed glas wijn. 

Bekijk alle shifts van dit bedrijf
Omschrijving

Algemene omschrijving:

Is in samenwerking met de chef kok en of de souschef verantwoordelijk voor het samenstellen en bereiden van schotels, gerechten en/of maaltijden.

Specifieke bedrijfsinformatie: 

  • Uren altijd in overleg: 
  • Bedrijfskleding aanwezig tijdens de shift.

Werkzaamheden:

  • Bereid schotels, gerechten en/of maaltijd volgens menu of á la Carte;
  • assisteren van de chef kok en/of souschef;
  • schoon houden van de keuken en werkomgeving;
  • in samenwerking met de chef kok en/of souschef werken aan nieuwe gerechten;
  • is naast de kokswerkzaamheden ook bereid om andere keukenwerkzaamheden uit te voeren;

Competenties:

  • heeft relevante werkervaring in de keuken als hulp kok;
  • Is stressbestendig en kan goed met druk omgaan;
  • heeft kennis en een passie voor het koks vak;
  • kan goed in teamverband werken en kan taakgericht werken;
  • is een echte werker in de keuken en staat open voor nieuwe werkwijzen;
  • wil eventueel zichzelf door ontwikkelen binnen de keuken;
  • gaat zorgvuldig om met vertrouwelijke informatie.