Hulp kok

18,50 p/u
Philippine
wo 21 augustus
16:00 tot 21:30 (5:30 u)
Over Auberge des Moules

In het Zeeuws-Vlaamse Philippine waar ooit de eerste mosselhaven van ons land lag is restaurant Auberge des Moules gevestigd. En dat al 46 jaar lang! Een begrip voor de liefhebber van Zeeuwse schaal-en schelpdieren. Ook als gasten niet van zeevruchten houden zijn ze in onze ongedwongen Auberge aan het goede adres. Door de warme ontspannen sfeer en de service met een glimlach voelen de gasten zich bij ons al snel thuis.

Bekijk alle shifts van dit bedrijf
Omschrijving

Algemene omschrijving:

Werk je als hulpkok dan ben jij in samenwerking met de chef kok en of de souschef verantwoordelijk voor het samenstellen en bereiden van schotels, gerechten en/of maaltijden.

Specifieke bedrijfsinformatie: 

  • Uren altijd in overleg met opdrachtgever; 

Werkzaamheden:

  • Bereid schotels, gerechten en/of maaltijd volgens menu of á la Carte;
  • assisteren van de chef kok en/of souschef;
  • schoon houden van de keuken en werkomgeving;
  • in samenwerking met de chef kok en/of souschef werken aan nieuwe gerechten;
  • is naast de kokswerkzaamheden ook bereid om andere keukenwerkzaamheden uit te voeren;

Competenties:

  • heeft relevante werkervaring in de keuken als hulp kok;
  • Werken in de horeca betekent dat je stressbestendig bent, en goed met druk om kan gaan;
  • heeft kennis en een passie voor het koks vak;
  • Werken als hulpkok betekent dat je goed in teamverband- taakgericht kan werken;
  • is een echte werker in de keuken en staat open voor nieuwe werkwijzen;
  • wil eventueel zichzelf door ontwikkelen binnen de keuken;
  • gaat zorgvuldig om met vertrouwelijke informatie.