Barman / barvrouw

17,00 p/u
Burgh-Haamstede
za 17 augustus
14:00 tot 23:00 (8:30 u)
Over Gezinscamping ‘ De Rozenhof’

Camping de Rozenhof is een gastvrije familiecamping in Burgh Haamstede met een gezellig campingcafé, als barman & bedieningsmedewerker kom je dan ook in een klein team te werken. Werken in Burgh Haamstede betekent veel toeristen, op onze camping zitten dan ook veel vaste gasten. 

Bekijk alle shifts van dit bedrijf
Omschrijving

Algemene omschrijving:

Als barman of barvrouw sta jij achter de bar voor het bereiden van alcoholische en non-alcoholische dranken, shakes en cocktails. Ook het uitserveren op ons meestal zonnig terras en in de zaal van de kantine behoort tot de taken. Het netjes houden van de werkomgeving doen we ook met elkaar.

Specifieke bedrijfsinformatie: 

  • Onze horeca staat op een gezinscamping en is daardoor ook toegankelijk voor jong en oud. Klaverjassen, bingo, bbq, kinderbingo en zo nog veel meer camping activiteiten worden vanuit de kantine verzorgd. De werkzaamheden zijn daardoor ook heel afwisselend. 
  • We werken in een vakantiesfeer en willen de mensen een onvergetelijke ervaring bieden. 

Werkzaamheden:

  • doorgeven of zelf klaarmaken van bestellingen (inschenken, tappen, klaarmaken van borrelgarnituur);
  • gebruik en gereed maken van de kassa bij opening van de bar;
  • afrekenen met gasten of registreren van bestellingen op rekening;
  • controleren en verantwoorden van gebruikte geleverde voorraden. 
  • afruimen en netjes houden van de bar en omgeving;
  • ontvangen van gasten, opnemen van bestellingen;
  • Als barman, beantwoordt je vragen van gasten en onderhoudt je de bar;  

Competenties:

  • Werken in de horeca betekent dat je vriendelijk, sociaal en welgemanierd naar anderen bent; 
  • vermijdt uitspraken als ‘nee, dat kan niet’ of ‘het is druk’ zonder uitleg;
  • Spreekt zowel de Nederlandse als Engelse taal en evt ook een beetje duits. 
  • biedt ook ongevraagd extra service;
  • onderzoekt hoe gasten snel en optimaal te helpen.
  • zoekt uitdagingen in het bedenken van nieuwe werkwijzen, producten e.d.;
  • presenteert zich naar gasten/externen in lijn met het imago van het bedrijf
  • komt goed over bij anderen;
  • gaat zorgvuldig om met vertrouwelijke informatie;
  • Fooi wordt gedeeld tussen alle werknemers volgens gewerkte uren, werkgevers delen hier niet in mee.