Medewerker bediening zelfstandig en ervaren

14,00 p/u
Domburg
za 25 mei
12:00 tot 21:00 (8:30 u)
Over Restaurant Hét Badpaviljoen

Restaurant hét Badpaviljoen is het beeldbepaalende gebouw dat kenmerkend is voor de Domburgse duinen, maar naast de fantastisch locatie kan je hier ook geweldig een hapje en een drankje doen voor alle gelegenheden. Via Horecabaas.nl kun je hier onder ander aan de slag als bartender of in de afwas. 

Bekijk alle shifts van dit bedrijf
Omschrijving

Algemene omschrijving:

Werkt graag in de horeca. Heeft voldoende ervaring om zelfstandig een wijk te draaien. Is van nature gastvrij en flexibel.

Beheerst de Nederlandse taal en spreek redelijk tot goed Duits en Engels.

Voldoende kennis van culinaire zaken, interesse in ons concept en basis kennis van wijnen.

Serveren van gerechten en drankjes, opmaken en doorgeven van bestellingen. Betalingen afhandelen en ondersteunen overig personeel.

Ervaring in een vergelijkbaar a la carte restaurant is een pre.

Je bent gastgericht en commercieel ingesteld. Je hebt een positieve,  professionele en representatieve uitstraling!!

Aanvullende bedrijfsinformatie:

graag verwijzen wij naar onze website: www.hetbadpaviljoen.nl

Werkzaamheden:

  • opnemen van bestellingen, informeren van gasten en inspelen op de individuele wensen van de gasten.
  • tijdig denken aan extra verkoop, initiatief tonen en de kaarten goed kennen
  • doorgeven van bestellingen aan de bar en de keuken middels een handheld
  • terras en restaurant klaarmaken voordat de gasten komen
  • serveren van gerechten, dranken.
  • controleren, afdragen en verantwoorden van ontvangen gelden;
  • opmaken van rekening en afrekenen met gasten;
  • op- en afruimen na afloop;
  • telefonisch gasten te woord staan, ook in Duitse en Engelse taal

Competenties:

  • is vriendelijk, sociaal en welgemanierd naar anderen;
  • is niet bang om hard te werken
  • is leergierig en pakt nieuwe dingen snel op;
  • biedt ook ongevraagd extra service;
  • onderzoekt hoe gasten adequaat en optimaal te helpen. Probeert zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van de gasten.
  • kent alle kaarten:  lunch, lounge, wijnkaart en dinerkaart van buiten!
  • schakelt snel tussen verschillende werkzaamheden;
  • is bereid om alles aan te pakken;
  • stopt pas als het werk klaar is;
  • neemt verantwoordelijkheid voor het eigen werk en is hier zeer kritisch op 
  • is grondig, controleert de eigen werkzaamheden;
  • is ordelijk en werkt overzichtelijk, ook bij overdracht van werkzaamheden;