Medwerker bediening m/v

20,00 p/u
VROUWENPOLDER
wo 18 september
16:00 tot 22:00 (5:30 u)
Over HCR de Boekanier

Hotel Café Restaurant de Boekanier is een gezellig familiebedrijf in de kern van Vrouwenpolder.

We zijn een kleinschalig Hotel met 10 kamers, we hebben 2 zonnige terrassen en een serre voor een eenvoudige lunch of een uitgebreid diner. Binnen hebben we 80 zitplaatsen en een mooie ronde bar voor het aperitief of digestief.

Wij vinden het belangrijk dat bij ons en onze collega's het plezier in ons werk voorop staat. 

Om een goede indruk te kunnen krijgen van ons, ons bedrijf de sfeer en de werkzaamheden kun je het beste gewoon even langskomen....

Wij hopen dat jij onze nieuwe collega wordt :)

Hartelijke groeten Joyce, Björn en Anthon

Bekijk alle shifts van dit bedrijf
Omschrijving

Algemene omschrijving:

Als medewerker bediening ben jij gastvrij en flexibel. Serveer je drankjes en gerechten, zorg je voor de bestellingen, betalingen en ondersteunen overig horecapersoneel.

Werkzaamheden:

  • opnemen van bestellingen en geven van informatie, waar nodig raadplegen van de leidinggevende of de keuken over bijzondere wensen van gasten;
  • doorgeven van bestellingen aan keuken of buffet;
  • zo nodig zelf klaarmaken van eenvoudige bestellingen (inschenken van dranken, klaarmaken van kleine gerechten/snacks e.d.);
  • aanvoeren en klaarzetten van (ontbijt)buffetten;
  • serveren van gerechten, dranken.
  • controleren, afdragen en verantwoorden van ontvangen gelden;
  • opmaken van rekening en afrekenen met gasten;
  • op- en afruimen na afloop;
  • werken in de horeca betekent, opruimen/schoonmaken van publieksruimten en werkruimten.

Competenties:

  • een bedieningsmedewerker is vriendelijk, sociaal en welgemanierd naar anderen;
  • vermijdt uitspraken als ‘nee, dat kan niet’ of ‘het is druk’ zonder uitleg;
  • biedt ook ongevraagd extra service;
  • onderzoekt hoe gasten adequaat en optimaal te helpen.
  • staat open voor veranderingen die anderen voorstellen;
  • schakelt snel tussen verschillende werkzaamheden;
  • accepteert dat werk door anderen of omstandigheden wordt bepaald;
  • is bereid om alles aan te pakken;
  • werken in de bediening betekent dat je pas stopt als het klaar is;
  • neemt verantwoordelijkheid voor het eigen werk.
  • is grondig, controleert de eigen werkzaamheden;
  • is ordelijk en werkt overzichtelijk, ook bij overdracht van werkzaamheden;