Bedieningsmedewerker

18,00 p/u
Kamperland
wo 12 oktober 2112
15:00 tot 23:00 (8:00 u)
Over RCN De Schotsman

Kom jij werken op ons recreatie/vakantiepark? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde snackbar medewerker mét verantwoordelijkheid gevoel. Je bent gastvrij, snel en hebt geen 9-5 mentaliteit. Je komt in een jong en dynamisch team terecht waarbij we allemaal zin hebben om deze zomer met elkaar te knallen.   Graag 15 minuten voor aanvang shift aanwezig voor briefing.  Goed om te weten: wil je meerdere dagen achter elkaar diensten pakken dan is een verblijf op ons park vrijblijvend. Verder kun je na je shift gratis gebruik van onze park-faciliteiten. Ons park is een watersportpark, je kunt hier zeilen, surfen, wake-boarden... Oh ja, en parkeren is gratis. 

Bekijk alle shifts van dit bedrijf
Omschrijving

Algemene omschrijving:

Als medewerker bediening ben jij gastvrij en flexibel. Serveer je drankjes en gerechten, zorg je voor de bestellingen, betalingen en ondersteunen overig horecapersoneel.

Aanvullende bedrijfsinformatie:

  • Indien er specifieke bedrijfsinformatie is kan deze hier ingevuld worden

Werkzaamheden:

  • opnemen van bestellingen en geven van informatie, waar nodig raadplegen van de leidinggevende of de keuken over bijzondere wensen van gasten;
  • doorgeven van bestellingen aan keuken of buffet;
  • zo nodig zelf klaarmaken van eenvoudige bestellingen (inschenken van dranken, klaarmaken van kleine gerechten/snacks e.d.);
  • aanvoeren en klaarzetten van (ontbijt)buffetten;
  • serveren van gerechten, dranken.
  • controleren, afdragen en verantwoorden van ontvangen gelden;
  • opmaken van rekening en afrekenen met gasten;
  • op- en afruimen na afloop;
  • werken in de horecab betekent, opruimen/schoonmaken van publieksruimten en werkruimten.

Competenties:

  • een bedieningsmedewerker is vriendelijk, sociaal en welgemanierd naar anderen;
  • vermijdt uitspraken als ‘nee, dat kan niet’ of ‘het is druk’ zonder uitleg;
  • biedt ook ongevraagd extra service;
  • onderzoekt hoe gasten adequaat en optimaal te helpen.
  • staat open voor veranderingen die anderen voorstellen;
  • schakelt snel tussen verschillende werkzaamheden;
  • accepteert dat werk door anderen of omstandigheden wordt bepaald;
  • is bereid om alles aan te pakken;
  • werken in de bediening betekent dat je pas stopt als het klaar is;
  • neemt verantwoordelijkheid voor het eigen werk.
  • is grondig, controleert de eigen werkzaamheden;
  • is ordelijk en werkt overzichtelijk, ook bij overdracht van werkzaamheden;