Medewerker bediening M/V

17,50 p/u
Biggekerke
zo 20 oktober
17:00 tot 21:00 (4:00 u)
Over Brasserie strandcamping Valkenisse

Zon, zee, strand...

...én genieten. Dat zijn geen loze kreten op Strandcamping Valkenisse. Dat is wat de gasten doen maar ook wat wij met het horecapersoneel. Iedere dag gaan we met z'n allen weer aan de slag om er wat moois van te maken. 

Bekijk alle shifts van dit bedrijf
Omschrijving

Algemene omschrijving:

Als medewerker bediening ben jij gastvrij en flexibel. Serveer je drankjes en gerechten, zorg je voor de bestellingen, betalingen en ondersteunen overig horecapersoneel.

Aanvullende bedrijfsinformatie:

  • Brasserie 't Duinpannetje is de eetgelegenheid van Strandcamping Valkenisse. Voor de bediening zoeken we medewerkers die van aanpakken weten om ook tijdens piekdrukte goed kan functioneren.

Werkzaamheden:

  • opnemen van bestellingen en geven van informatie, waar nodig raadplegen van de leidinggevende of de keuken over bijzondere wensen van gasten;
  • doorgeven van bestellingen aan keuken of buffet;
  • zo nodig zelf klaarmaken van eenvoudige bestellingen (inschenken van dranken, klaarmaken van kleine gerechten/snacks e.d.);
  • aanvoeren en klaarzetten van (ontbijt)buffetten;
  • serveren van gerechten, dranken.
  • controleren, afdragen en verantwoorden van ontvangen gelden;
  • opmaken van rekening en afrekenen met gasten;
  • op- en afruimen na afloop;
  • werken in de horecab betekent, opruimen/schoonmaken van publieksruimten en werkruimten.

Competenties:

  • een bedieningsmedewerker is vriendelijk, sociaal en welgemanierd naar anderen;
  • vermijdt uitspraken als ‘nee, dat kan niet’ of ‘het is druk’ zonder uitleg;
  • biedt ook ongevraagd extra service;
  • onderzoekt hoe gasten adequaat en optimaal te helpen.
  • staat open voor veranderingen die anderen voorstellen;
  • schakelt snel tussen verschillende werkzaamheden;
  • accepteert dat werk door anderen of omstandigheden wordt bepaald;
  • is bereid om alles aan te pakken;
  • werken in de bediening betekent dat je pas stopt als het klaar is;
  • neemt verantwoordelijkheid voor het eigen werk.
  • is grondig, controleert de eigen werkzaamheden;
  • is ordelijk en werkt overzichtelijk, ook bij overdracht van werkzaamheden;