Medewerker bediening

16,00 p/u
Domburg
di 3 december
15:00 tot 21:00 (5:30 u)
Over HCR DE BURG

Ons Keuken team staat dagelijks voor u klaar en presenteert diverse eerlijke streekgerechten met vis, schaal en schelpdieren. Koken zonder poespas noemen we dat. Het dagelijks wisselend dagmenu biedt u de keuze uit een vlees- en vis gerecht.

De wijnkaart is degelijk en biedt naast het internationale assortiment ook een verrassende wijn van wijngoed de kleine Schorre op Schouwen Duiveland. In de lounge kan men lekker bijkomen van een heerlijke dag strand onder het genot van een goed glas wijn. 

Bekijk alle shifts van dit bedrijf
Omschrijving

Algemene omschrijving:

Werkt graag in de horeca, is gastvrij en flexibel. Serveren van gerechten en drankjes, opmaken en doorgeven van bestellingen. Betalingen afhandelen en ondersteunen overig personeel.

Aanvullende bedrijfsinformatie:

  • Uren altijd in overleg: 
  • Bedrijfskleding aanwezig tijdens de shift.

Werkzaamheden:

  • opnemen van bestellingen en geven van informatie, waar nodig raadplegen van de leidinggevende of de keuken over bijzondere wensen van gasten;
  • doorgeven van bestellingen aan keuken of buffet;
  • zo nodig zelf klaarmaken van eenvoudige bestellingen (inschenken van dranken, klaarmaken van kleine gerechten/snacks e.d.);
  • aanvoeren en klaarzetten van (ontbijt)buffetten;
  • serveren van gerechten, dranken.
  • controleren, afdragen en verantwoorden van ontvangen gelden;
  • opmaken van rekening en afrekenen met gasten;
  • op- en afruimen na afloop;
  • opruimen/schoonmaken van publieksruimten en werkruimten.

Competenties:

  • is vriendelijk, sociaal en welgemanierd naar anderen;
  • vermijdt uitspraken als ‘nee, dat kan niet’ of ‘het is druk’ zonder uitleg;
  • biedt ook ongevraagd extra service;
  • onderzoekt hoe gasten adequaat en optimaal te helpen.
  • staat open voor veranderingen die anderen voorstellen;
  • schakelt snel tussen verschillende werkzaamheden;
  • accepteert dat werk door anderen of omstandigheden wordt bepaald;
  • is bereid om alles aan te pakken;
  • stopt pas als het werk klaar is;
  • neemt verantwoordelijkheid voor het eigen werk.
  • is grondig, controleert de eigen werkzaamheden;
  • is ordelijk en werkt overzichtelijk, ook bij overdracht van werkzaamheden;