Zelfstandigwerkend kok

25,00 p/u
Philippine
za 30 november
15:00 tot 22:00 (7:00 u)
Over Mosselrestaurant de Oudehaven

Philippine heeft een verregaande geschiedenis waarin de mosselvisserij een grote rol speelde. Vandaag is de mosselcultuur nog steeds niet weg te denken uit dit internationaal bekende dorp.

De traditie gaat nog steeds voort en met name in De Oude Haven, nu al 48 jaar in dezelfde familie. Hier wordt de mossel in ere gehouden en vertroeteld als nergens anders. Van ver over de grenzen komt men hier mosselen eten, welke dagelijks vanuit Yerseke worden aangevoerd. Bij de Oudehaven kom je dan ook te werken in een écht familiebedrijf, een gezellig team, leuke sfeer en vooral hele leuke gasten! Wij zijn altijd op zoek naar goede bedieningsmedewerkers! 

Bekijk alle shifts van dit bedrijf
Omschrijving

Algemene omschrijving:

Werken als zelfstandig werkend kok betekent dat jij in samenwerking met de chef kok en of de souschef verantwoordelijk bent voor het samenstellen en bereiden van schotels, gerechten en/of maaltijden.

Specifieke bedrijfsinformatie: 

  • Uren altijd in overleg met de opdrachtgever;

Werkzaamheden:

  • Bereid schotels, gerechten en/of maaltijd volgens menu of á la Carte;
  • assisteren van de chef kok en/of souschef;
  • begeleiden en coachen van keukenhulpen/hulpkoks;
  • schoon houden van de keuken en werkomgeving;
  • De zelfstandig werkend kok is in samenwerking met de chef kok en/of souschef werken aan nieuwe gerechten;
  • is naast de kokswerkzaamheden ook bereid om andere keukenwerkzaamheden uit te voeren;

Competenties:

  • heeft relevante werkervaring in de keuken als zelfstandig werkendkok en/of hulp kok;
  • Is stressbestendig en kan goed met druk omgaan;
  • heeft kennis en een passie voor het koks vak;
  • kan goed in teamverband werken en kan taakgericht werken;
  • Een zelfstandig werkend kok is een echte werker in de keuken en staat open voor nieuwe werkwijzen;
  • wil eventueel zichzelf door ontwikkelen binnen de keuken;
  • gaat zorgvuldig om met vertrouwelijke informatie.