Medewerker bediening M/V

20,00 p/u
Baarland
do 26 december
12:00 tot 00:30 (11:30 u)
Over De Kleine Toren van Baarland

In een voormalige kerk in het landelijke Baarland, is ons restaurant De kleine Toren gevestigd. Al 13 jaar een begrip in Zeeland , waardoor zowel gasten uit binnen- en buitenland dit Bevelandse dorp weten te vinden. 

Chefkok Dennis van Nispen kookt klassiek met een moderne twist, waarbij sommelier Jelle Capelle verrassende wijn-spijscombinaties weet te verzinnen. Het team bestaat uit geschoolde medewerkers, met veel liefde en passie voor de gastronomie. Door de mooie recensies van gidsen en kranten neemt de drukte toe en zijn we dus op zoek naar een nieuwe collega die ons enthousiaste team wilt versterken wanneer dat nodig is.

Bekijk alle shifts van dit bedrijf
Omschrijving

Algemene omschrijving:

Als medewerker bediening ben je gast- en servicegericht. Adviseer je en geef je uitleg over de gerechten, en leg je samen met je collega's de gasten in de culinaire watten. 

Het beheersen van basistechnieken en warenkennis zijn een vereiste. Wijnkennis is niet noodzakelijk, wel een pré.

Aanvullende bedrijfsinformatie:

  • Voor meer informatie over ons restaurant kijk je op www.dekleinetoren.nl

Werkzaamheden:

  • ontvangen en placeren van gasten;
  • adviseren over aperitieven en deze schenken;
  • geven van informatie over gerechten, waar nodig raadplegen van de leidinggevende of de keuken over bijzondere wensen van gasten;
  • doorgeven van bestellingen aan keuken;
  • serveren van gerechten, dranken;
  • controleren, afdragen en verantwoorden van ontvangen gelden;
  • opmaken van rekening en afrekenen met gasten;
  • op- en afruimen na afloop;

Competenties:

  • een bedieningsmedewerker is vriendelijk, sociaal en welgemanierd naar anderen;
  • vermijdt uitspraken als ‘nee, dat kan niet’ of ‘het is druk’ zonder uitleg;
  • biedt ook ongevraagd extra service;
  • onderzoekt hoe gasten adequaat en optimaal te helpen.
  • staat open voor veranderingen die anderen voorstellen;
  • schakelt snel tussen verschillende werkzaamheden;
  • accepteert dat werk door anderen of omstandigheden wordt bepaald;
  • is bereid om alles aan te pakken;
  • werken in de bediening betekent dat je pas stopt als het klaar is;
  • neemt verantwoordelijkheid voor het eigen werk.
  • is grondig, controleert de eigen werkzaamheden;
  • is ordelijk en werkt overzichtelijk, ook bij overdracht van werkzaamheden;