Allround medewerker bediening

17,00 p/u
Kerkwerve
vr 21 februari
17:00 tot 22:00 (5:00 u)
Over De Heerenkeet

Restaurant De Heerenkeet, prachtig gelegen aan de Oosterschelde in de veelzijdige provincie Zeeland, is dé perfecte locatie voor al uw feestelijke en zakelijke bijeenkomsten. Restaurant De Heerenkeet heeft voor ieder wat wils! Persoonlijke aandacht, gastvrijheid en kwaliteit staan hierbij centraal.

Bekijk alle shifts van dit bedrijf
Omschrijving

Algemene omschrijving:

Als medewerker bediening ben jij gastvrij en flexibel. Serveer je drankjes en gerechten, zorg je voor de bestellingen, betalingen en ondersteunen overig horecapersoneel.

Aanvullende bedrijfsinformatie:

  • Als het bevalt sta je er voor open vaken diensten bij de Heerenkeet te werken? 
  • Indien je in loondienst wil werken is deze optie er, neem dan contact op via Horecabaas.nl;
  • Wij zijn niet op zoek naar mensen die slechts 1 dagje willen komen werken; 

Werkzaamheden:

  • opnemen van bestellingen en geven van informatie, waar nodig raadplegen van de leidinggevende of de keuken over bijzondere wensen van gasten;
  • doorgeven van bestellingen aan keuken of buffet;
  • zo nodig zelf klaarmaken van eenvoudige bestellingen (inschenken van dranken, klaarmaken van kleine gerechten/snacks e.d.);
  • serveren van gerechten, dranken.
  • controleren, afdragen en verantwoorden van ontvangen gelden;
  • opmaken van rekening en afrekenen met gasten;
  • werken in de horecab betekent, opruimen/schoonmaken van publieksruimten en werkruimten.

Competenties:

  • een bedieningsmedewerker is vriendelijk, sociaal en welgemanierd naar anderen;
  • vermijdt uitspraken als ‘nee, dat kan niet’ of ‘het is druk’ zonder uitleg;
  • biedt ook ongevraagd extra service;
  • staat open voor veranderingen die anderen voorstellen;
  • accepteert dat werk door anderen of omstandigheden wordt bepaald;
  • werken in de bediening betekent dat je pas stopt als het klaar is;
  • is ordelijk en werkt overzichtelijk, ook bij overdracht van werkzaamheden;