Afwas bij het Badpaviljoen!

12,00 p/u
Domburg
za 22 februari
17:00 tot 23:00 (6:00 u)
Over Restaurant Hét Badpaviljoen

Restaurant hét Badpaviljoen is het beeldbepaalende gebouw dat kenmerkend is voor de Domburgse duinen, maar naast de fantastisch locatie kan je hier ook geweldig een hapje en een drankje doen voor alle gelegenheden. Wil jij ook werken in het mooie Domburg, bij het Badpaviljoen zijn we op zoek naar jou! 

Bekijk alle shifts van dit bedrijf
Omschrijving

Algemene omschrijving:

Als je werkt in de afwas dan ondersteun jij jouw keuken- en restaurantcollega’s door al het serviesgoed, glaswerk, bestek en keukenmateriaal in rekken te plaatsen en dan door de automatische was- en spoelmachine te halen. Indien nodig spoel je het eerst handmatig af. 

Specifieke bedrijfsinformatie:

  • Stevige schoenen aan om deze werkzaamheden te kunnen uitvoeren; 
  • Oude kleren die vies mogen worden; 
  • Wij zoeken mensen die zich willen aansluiten bij de flexpool van Hét Badpaviljoen, dus ook voor langere periode beschikbaar zijn;

Werkzaamheden:

  • plaatsen van rekken schoon serviesgoed/bestek in transportwagens;
  • zo nodig reinigen van transportwagens en afvoeren van schoon serviesgoed, bestek e.d. naar magazijnruimte;
  • signaleren van problemen met apparatuur en de voortgang aan leidinggevende;
  • afwassen van serviesgoed, glaswerk, bestek en keukenmaterialen, in de regel met behulp van een automatische was-/spoelmachine;
  • sorteren van vuil serviesgoed, glaswerk, bestek e.d. en verwijderen van vuil en etensresten;
  • plaatsen van gesorteerd serviesgoed, bestek e.d. in daartoe bestemde rekken en deze plaatsen op invoerbaan van was-/spoelmachine;
  • afnemen van rekken met gewassen en gedroogd serviesgoed, bestek e.d. van afvoerbaan van was-/spoelmachine;
  • zo nodig nadrogen of poleren van afgewassen stukken;  transporteren van schoon serviesgoed, bestek e.d. naar gebruikslocatie.

Competenties / vaardigheden:

  • Is niet vies van afwas/schoonmaakwerk;
  • neemt verantwoordelijkheid voor het eigen werk;
  • stelt het gezamenlijke belang boven het eigen belang;
  • Werken in de horeca betekent dat jij jouw collega's helpt ook zonder dat ze er om vragen;
  • gaat uit van het motto ‘vele handen maken licht werk’;